Alles Persoonlijk

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

Muziek - managementboek - verbinding - team

Naam op de cover
pijl
jeannette-welp-muziek-managementboek
pijl
Persoonlijke boodschap in het boek

Cadeau persoonlijk maken

Aan wie wil je het boek geven?
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Maximaal 500 tekens toegestaan.
Dit boek met eigen foto op omslag bestellen
Meerkosten zijn slechts één euro. Max. 6MB, alleen als jpeg.
Dit boek voor meer personen bestellen
Vervang de voorbeelden met jouw gegevens. Sjabloon met adressen, sjabloon zonder adressen. Opslaan als UTF-8 .txt-bestand.
Jouw logo gratis op de achterzijde
Max. 3MB, als jpeg, gif, eps of tiff.

Samen!

De verbindende kracht van muziek

Muziek is een taal die iedereen verstaat en die borg staat voor een krachtige verbinding tussen mensen. Jeannette Welp is afgestudeerd musicus met een missie: mensen door middel van muziek verbinden. Zij heeft een unieke wijze om met inzichten vanuit de neurowetenschap en de nodige humor, mensen en organisaties de kracht en het effect van muziek te laten ervaren en zo een cultuur te scheppen van inclusie, samenwerking en vertrouwen. Regelmatig zet Jeannette Welp haar publiek met haar bijdrage tijdens congressen, teammeetings en leiderschapsdagen in beweging. Dit inspiratie- en werkboek laat je zien hoe je de kracht van muziek binnen jouw organisatie kunt inzetten.

120 pagina's | formaat 125 * 200 mm | SoftCover | € 15,95

Persoonlijk cadeau
  • Nu besteld, verzonden op 19 juli 2024
  • Roepnaam en achternaam van ontvanger op de cover
  • Roepnaam verwerkt in binnenwerk
  • Persoonlijke boodschap in het voorwoord
  • Afzender in het voorwoord
  • Eigen coverfoto mogelijk (+ €1,00)

Muziek, samenwerken en verbinding


Het boek Samen – De verbindende kracht van muziek werd door Jeannette Welp in 2020 geschreven. Jeannette is een veelgevraagd inspirerend spreker over samenwerken, muziek en verbinding. Tijdens haar interactieve keynote speech laat Jeannette Welp het publiek voelen hoe echte verbinding voelt door met elkaar muziek te gaan maken. Ze gebruikt daarbij onder meer boomwhackers. In haar bijdrage vertelt ze wat er in ons brein gebeurt als we muziek maken en hoe het komt dat we daarna beter met elkaar samenwerken. Jeannette gebruikt daarbij de laatste inzichten uit de neurowetenschap. Meer over Jeannette Welp lees je op de site van Novella.

Samen – het boek van Jeannette Welp

Het boek Samen bestaat uit drie delen. In deel 1 gaat het over de unieke en prachtige eigenschappen van muziek vanuit verschillende invalshoeken. De evolutie komt aan bod, maar ook inzichten uit de neurowetenschap en de psychologie. Daaruit blijkt welke rol muziek speelt bij groepsvorming, vertrouwen en verbinding. Je ontdekt bijzondere en onverwachte dingen over muziek en snapt dat het meer in ons zit dan je denkt. En hoe je dat kunt gebruiken in je werk.

In deel 2 ga je aan de slag. Hier vind je diverse werkvormen, oefeningen en stukken die je kunt doen met je team of bedrijf. Met handen en voeten, je stem en boomwhackers. Iedereen kan het, je hoeft niets van muziek te weten. Muziek maken is erg simpel en heeft een groot effect. Just do it!

In het laatste deel wordt ingegaan op de plekken waar wij als volwassenen in de werksituatie en daarbuiten gebruik maken van de kracht van muziek met voorbeelden uit de praktijk. QR-codes brengen je naar filmpjes met voorbeelden. Ter inspiratie en als uitnodiging om aan de gang te gaan.

Wat mensen over Jeannette Welp zeggen


Fantastisch wat muziek doet. Jeannette geeft een geweldige presentatie, totaal in de roos geschoten. Ze speelt prachtig en vertelt ook nog eens top. Unieke combi!
Prof. dr. Erik Scherder

Het was hartstikke leuk dat iedereen zo enthousiast meedeed en dat er gelachen werd. Dat is al verbinding, waardoor je samen verder komt. Dat heeft alles te maken met de manier waarop Jeannette het brengt, zo enthousiast waardoor iedereen erin mee getrokken wordt.
Ageeth Kuijs, Gemeente Heerhugowaard

Jeannette Welp is een zeer inspirerende spreker en is heel goed in staat om interactief iets aan te gaan met het publiek. Met een prachtig verhaal over de waarde van muziek, wat het kan betekenen zowel in samenwerking als in samenspel, maar ook het geluksgevoel dat muziek kan veroorzaken weet zij interactief een hele mooie sfeer neer te zetten.
Amy van Son, TEDxArnhem

Als interactieve en inspirerende keynote spreker heeft Jeannette het unieke vermogen om op te gaan in het publiek en zich tegelijkertijd te onderscheiden. Ze slaagt erin om de controle te behouden, terwijl ze de echte ster van de show – het publiek – in een centrale rol plaatst. Stel je voor: een kleine brunette, rode lippenstift, rode jurk en heel veel plastic buizen die een levend orkest van 400+ universiteitspersoneel leidt, van secretaresses tot ICT-ers en afdelingsmanagers, die hypnotiserend een triomfantelijke vertolking van Queen’s 'We are the Champions' brengen.
Susan Lambriks, Eindhoven University of TechnologyTU