Alles Persoonlijk

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

gepersonaliseerd-cadeau-voor-treinreiziger

Cadeau voor treinreiziger

Een fijn cadeau voor een treinreiziger vind je je bij Boek als Cadeau. Of je nou in Nederland met de NS reist, met een internationale trein onderweg bent, of de sfeer op een station zo waardeert.. Wanneer je een treinreiziger een cadeau wilt geven, zoek je natuurlijk iets dat bijzonder is. Je kunt bij Boek als Cadeau kiezen uit originele cadeaus.. Bovendien maak je het cadeau persoonlijk met de naam van haar of hem in en op het boek en zelfs je eigen tekst. Je kunt ook een foto op het boek plaatsen. Hier vind je tips voor het mooiste cadeau voor een treinreiziger, voor onderweg of gewoon thuis.

burnout-sabbatical-alles-op-zn-tijd
Alles op z'n tijd!
In ons drukke bestaan kampen veel mensen met een burnout of een dreigende burnout. Sommigen nemen een sabbatical om het voor te zijn en weten hoe belangrijk het is te relaxen. Je vindt in ALLES OP Z'N TIJD! honderden inspirerende citaten en spreuken. Een mooi gepersonaliseerd cadeau om een vriend, familielid of collega jouw medeleven te laten zien.
rail-trein-treinreiziger
Treinreiziger!
De trein is voor velen een geliefd vervoermiddel. Wie voor comfort, gemak én gezelligheid kiest, kiest voor de trein. Kortom: treinreizen is leuk. In TREINREIZIGER! vind je honderden vrolijke én diepzinnige oneliners van bekende nationale en internationale personen. Een persoonlijk en origineel cadeau voor iedere treinreiziger!
innovatie-verandermanagement-droom-tot-daad
Van droom tot daad!
Start met dromen en maak vervolgens je ultieme droom waar! Of het nou gaat om je werk, je relatie of verandermanagement of innovatie. In dit gepersonaliseerde boek vind je uitspraken over dromen en hoe ze waar te maken. VAN DROOM TOT DAAD is een persoonlijk en inspirerend cadeau voor een collega of vriend. Ook heel goed te gebruiken als trainer of coach.